Fenerbahçe’de Oğuz Aydın transferinin perde arkası ortaya çıktı! Galatasaray’a ‘evet’ demedi

Fenerbahçe, Alanyaspor’dan 23 yaşındaki Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Oğuz Aydın’ın Fenerbahçe’ye transferinin tamamlanmasının ardından başka bir gerçek de ortaya çıktı. Galatasaray’ın da transfer etmek istediği 23 yaşındaki yıldız hakkında flaş bir gerçeğe ulaşıldı.

SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon Alanyaspor forması ile toplamda 38 maçta forma giyen Oğuz Aydın, 13 gol atarken takımına 8 asistlik katkı sundu.

Genç futbolcuyu daha önce Galatasaray uzun bir süre kadrosuna katmak için uğraşmıştı. Öyle ki Sarı-Kırmızılılar, Akdeniz ekibi ile uzun bir süre boyunca pazarlık yapmıştı.

‘EVET DEMEDİ’

Buna göre 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, en başından beri Fenerbahçe’ye gitmek istediği öğrenildi. Bu yüzden Oğuz Aydın’ın, transfer görüşmeleri sırasında Galatasaray Yönetimi’ne, ‘Evet’ demediği bildirildi. Aydın’ın, bu sebepten dolayı da Alanya ekibine sürekli olarak Fenerbahçe’ye gitmek için bastırdığı belirtildi. İşin sonunda da genç oyuncunun istediği oldu.

Hücum hattında; sağ kanat, sol kanat ve santrfor hatlarında forma giyebilme özelliği bulunan çok yönlü futbolcu, Alanyaspor’a 3 yıl önce Bucaspor’dan 238 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.

A Milli Takım’ın oyuncu havuzunda da yer alan genç oyuncu, Hollanda Ligi AZ Alkmaar’ın alt yapısında futbola başlamıştı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir